WEDSTRIJD United '76 Schoten - Real Noorderwijk  1 - 6  (1-2)

DATUM 22-10-2010  21:20

DOELPUNTEN

VERSLAG Zonder de geschorste Wagemans en de gekwetste ‘t Seyen trok Noorderwijk naar het puntenloze Schoten. Vorige jaren steeds een zware klip voor de Berkemussen en dat was dit keer niet anders, nochtans is Schoten zwak aan het seizoen gestart, zevenentwintig doelpunten binnen na drie wedstrijden en slechts drie gemaakt !!!. Een hapje dus, maar wie stond na een kwartier op voorsprong ? De thuisploeg en het was niet eens onverdiend. Jacobs had zijn ploeg op 1 – 0 gezet. Pas één minuut voor de rust kon het ambitieuze Noorderwijk tegenscoren toen spits Khalid een mooie assist van Andy Hermans binnentrapte (1 – 1). En net voor de rust zette diezelfde Hermans de tweede op het bord na een schitterend hakje van Troonbeeckx.

De tweede helft was beter maar goed kunnen we het niet noemen. Trainer Plompen startte in de basis tijdens de tweede helft en scoorde snel het derde doelpunt (1 – 3). Match gespeeld, thuisploeg vermoeid en uitblinker Troonbeeckx die voor het vierde doelpunt zorgde na voorzet van de werklustige spits Khalid. Trainer-coach Rudy Plompen zorgde nog voor het vijfde en zesde doelpunt zodat er een mooie één – zes op het bord stond. De prestatie was echter ondermaats en zal volgende week in de topper tegen het Beyne van vader Witsel een pak beter moeten. Misschien eerst eens gaan kijken naar de Noorderwijkse beloften die alweer een schitterende prestatie leverden en de Schotense beloften vierendeelden (1 – 7) en nog een pak gemiste kansen erbovenop.

Real Noorderwijk speelde in splinternieuwe uitrusting met Kevin Witvrouwen, Dave Troonbeeckx, Rudi Plompen, Andy Hermans, Khalid Ait Salah, Appi Azzimani, Bart Michiels, Niels Caers en Kim Nicolay.